Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

ZinInZang op TV via Eclips-TV!

Maandelijks wordt onze meezingvideo, opgenomen tijdens ons live-evenement in Bilzen, uitgezonden op Eclips TV. Alle liedjes zijn ondertiteld, zo kan je vanuit je zetel meezingen en genieten van liedjes uit ons collectief geheugen. Te bekijken op de vierde zondag van de maand en een herhaling de woensdag nadien. Voor mei 2023 wordt het op zondag 28/05 om 12u30 en de herhaling op woensdag 31/05/2023 om 14u25

Hier kan van afgeweken worden. Voor de exacte dagen en precieze uren kijk in je Tv-gids op je TV. (op 28/05 is het om 12u30 en op 31/05 om 14u25)
In sommige streken kan het zijn dat u het kanaal van Eclips TV op een ander nummer vindt. Even controleren op uw TV.

De video van mei 2023 kan je nu hier al bekijken


Wie of wat is Eclips TV? Zie onderaan deze pagina

———————————————————————————————————-

Wil je weten hoe het zover is gekomen, kijk dan op het tabblad ZinInZang – Geschiedenis specifiek bij de jaren 2020 & 2021.

Eerst maakten we video’s van uit ons kot, maar sinds september 2021 zijn we terug live in JC De Bilding te Bilzen. En dus wordt het live-evenement nu opgenomen met 4 camera’s.
En dan, spijtig genoeg, vanaf december 2021 – door de slechte coronacijfers – weer vanuit ons kot.
Vanaf maart 2022 zijn we weer live kunnen gaan en dus zijn de video’s opnieuw samengesteld uit een compilatie van de beste momenten van de live-evenementen.
 

Wie of wat is Eclips TV

Eclips TV, de zender voor jong en oud met een knipoog naar 55-plussers.

Eclips TV kan je bekijken

  • via digitale televisie van Telenet op kanaal 51. Instellingen die gebruik maken van een broadcaster van Telenet kunnen Eclips Tv bekijken op kanaal 86.
  • Eclips TV kan je ook bekijken via digitale televisie van Proximus op kanaal 90 in Vlaanderen en kanaal 340 in Brussel en Wallonië.
  • Via Orange op kanaal 36 en via TV Vlaanderen op kanaal 28.

We volgen meestal een vast uitzendschema op Eclips Tv: eerste uitzending de vierde zondag van de maand, de herhaling de woensdag nadien, telkens in de vroege namiddag ( voor exacte beginuur even checken in je Tv-gids op TV). Uitzonderlijk kan hiervan afgeweken worden.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close