ZinInZang op TV via Eclips-TV!

Hier staat de video van mei 2022 die ook te bekijken is op Eclips TV op zondag 22 mei en een herhaling op woensdag 25 mei telkens van 13:10 tot 14:05.

Hier kan van afgeweken worden. Voor de exacte dagen en precieze uren kijk in je Tv-gids op je TV.

———————————————————————————————————-

Wil je weten hoe het zover is gekomen, kijk dan op het tabblad ZinInZang – Geschiedenis specifiek bij de jaren 2020 & 2021.

Eerst maakten we video’s van uit ons kot, maar sinds september 2021 zijn we terug live in JC De Bilding te Bilzen. En dus wordt het live-evenement nu opgenomen met 4 camera’s.
En nu, spijtig genoeg, vanaf december 2021 – door de slechte coronacijfers – weer vanuit ons kot.
Vanaf maart 2022 zijn we weer live kunnen gaan en dus zijn de video’s opnieuw samengesteld uit een compilatie van de beste momenten van de live-evenementen.
 

Wie of wat is Eclips TV

Eclips TV, de zender voor jong en oud met een knipoog naar 55-plussers.

Eclips TV kan je bekijken

  • via digitale televisie van Telenet op kanaal 51. Instellingen die gebruik maken van een broadcaster van Telenet kunnen Eclips Tv bekijken op kanaal 86.
  • Eclips TV kan je ook bekijken via digitale televisie van Proximus op kanaal 90 in Vlaanderen en kanaal 340 in Brussel en Wallonië.
  • Via Orange op kanaal 36 en via TV Vlaanderen op kanaal 28.

We volgen meestal een vast uitzendschema op Eclips Tv: eerste uitzending de vierde zondag van de maand, de herhaling de woensdag nadien, telkens in de vroege namiddag ( voor exacte beginuur even checken in je Tv-gids op TV). Uitzonderlijk kan hiervan afgeweken worden.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close