ZinInZang op TV via Eclips-TV!

Hier staat de video van juli 2022 t.g.v. Vlaanderen Feest.

Ook te bekijken op Eclips TV op zondag 24 juli om 11u55 en een herhaling op woensdag 27 juli om 13u10. Voor het exacte beginuur kijk in je Tv-gids op je TV.

Hier kan van afgeweken worden. Voor de exacte dagen en precieze uren kijk in je Tv-gids op je TV.

———————————————————————————————————-

Wil je weten hoe het zover is gekomen, kijk dan op het tabblad ZinInZang – Geschiedenis specifiek bij de jaren 2020 & 2021.

Eerst maakten we video’s van uit ons kot, maar sinds september 2021 zijn we terug live in JC De Bilding te Bilzen. En dus wordt het live-evenement nu opgenomen met 4 camera’s.
En nu, spijtig genoeg, vanaf december 2021 – door de slechte coronacijfers – weer vanuit ons kot.
Vanaf maart 2022 zijn we weer live kunnen gaan en dus zijn de video’s opnieuw samengesteld uit een compilatie van de beste momenten van de live-evenementen.
 

Wie of wat is Eclips TV

Eclips TV, de zender voor jong en oud met een knipoog naar 55-plussers.

Eclips TV kan je bekijken

  • via digitale televisie van Telenet op kanaal 51. Instellingen die gebruik maken van een broadcaster van Telenet kunnen Eclips Tv bekijken op kanaal 86.
  • Eclips TV kan je ook bekijken via digitale televisie van Proximus op kanaal 90 in Vlaanderen en kanaal 340 in Brussel en Wallonië.
  • Via Orange op kanaal 36 en via TV Vlaanderen op kanaal 28.

We volgen meestal een vast uitzendschema op Eclips Tv: eerste uitzending de vierde zondag van de maand, de herhaling de woensdag nadien, telkens in de vroege namiddag ( voor exacte beginuur even checken in je Tv-gids op TV). Uitzonderlijk kan hiervan afgeweken worden.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close