Uitnodiging

ZinInZang heeft de kaap van de 7000 aanwezigen overschreden.
En met nog meer enthousiasme dan toen we 70 edities geleden gestart zijn, en met de steun van 14 vrijwilligers, blijven we dit leuk event maandelijks organiseren.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor ons volgend gratis meezingevenement op de eerste donderdag van de maand. U kan er weer bij zijn op donderdag 7 maart 2019. Als thema kozen we ditmaal “ZinInZang, je zou voor minder vrolijk worden!”.

De songlist bevat bijzonder vrolijke liedjes en in deze tijd van het jaar zullen enkele carnavalsliederen ook niet ontbreken. Het zijn ook bijna uitsluitend Nederlandstalige liederen uit ons collectief geheugen. Wil je precies weten welke liedjes we zingen druk dan op de knop songlist van deze website.

U bent van harte welkom op donderdag 7 maart om 14 u in  JC De Bilding (op de vrijetijdscampus De Kimpel) te Bilzen. Eindigen doen we rond de klok van 16 u. Breng gerust vrienden en kennissen mee.

ZinInZang, dat is 2 uurtjes vrolijkheid  en gezelligheid en … samen zingen.

Met vriendelijke groeten,
namens de ganse ploeg van ZinInZang: Agnes, Germine, Alda, Jeanine, Jenny, Annie, Josiane, Romain, Roger, Willy, Rudy, Tonny, Luk en Gerard.

Advertenties
Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close