Wij bieden ZinInZang virtueel aan

CORONA HEEFT BESLIST –  onze live-evenementen kunnen voorlopig niet meer doorgaan, en dus de bijhorende opnames ook niet. Maar wij gaan verder, niet live – dat kan nu even niet – maar virtueel. 

Sinds april stellen we elke maand een gratis meezingvideo met ondertitels samen. Het zijn allemaal liederen uit ons collectief geheugen, meezingen met tekst en muziek is dan eenvoudig en erg leuk.

Onze nieuwste gratis meezingvideo van NOVEMBER staat nu ook online. Klik gewoon op https://vimeo.com/473061726 of op de afspeelpijl van onderstaande afbeelding.
Deze video kwam tot stand met de zeer gewaardeerde medewerking van Luk Voncken, Tonny Appermont, Renaat Appermont, Willy Appermont, Frans Vanhove, Wim Voncken, Stijn Moekaars, Reinhilde Bovend’aerde, Liliane Wilms, Jos Roofthooft en Marjolein Appermont.

 

In DECEMBER brengen we een speciale kersteditie, met een verhaal en meezingliederen. Zeker kijken! U kan de aankondiging van de video nu al bekijken op https://vimeo.com/475804108

De video van OKTOBER kan je dan aanklikken op https://vimeo.com/461456085.

De video van SEPTEMBER met als thema is “Turaluurtjes – Een ode aan Will Tura!” n.a.v. de 80ste verjaardag van Will Tura – kan je bekijken door te klikken op https://vimeo.com/446259029 of kijk hier

Dus als u niet kunt komen naar ZinInZang, dan komen wij toch naar u.
Elke artiest heeft in zijn eigen kot de opnames gemaakt en ons ter beschikking gesteld .
“ZININZANG VANUIT ONS KOT!” – ons virtueel meezingevenement.

Bekijk ons aanbod. Niet aarzelen, doen!

Twijfelt u, lees dan deze reacties!

REACTIE 1:
Beste Gada en alle zangers, muzikanten en vrijwilligers van Zininzang.
Wij ontvingen jullie mail met de linken naar jullie fantastische montage’s.
Ongelooflijk bedankt hiervoor!
Deze week deden wij een vertoning van jullie laatste montage in één van onze dagzalen op het grote scherm. 
Dit was echt een groot succes. Bewoners genoten zichtbaar en zongen volop mee. Het was een gezellige namiddag vol ambiance.
Volgende week staat alvast een andere voorstelling, op het grote scherm, van jullie op ons programma.
Wij stuurden onze positieve ervaring door naar de collega’s van de 2 andere Woon- en Zorgcentra van onze groep.
Nog eens heel erg bedankt voor jullie werk en enthousiasme en om onze bewoners een fijne namiddag te bezorgen. Doe zo verder! 
Is het mogelijk deze mail te bezorgen aan allen die een bijdrage aan de films heeft geleverd? Ook hiervoor bedankt.

Met vriendelijke en muzikale groeten,

REACTIE2:

Hallo Gerard en het hele Zin In Zang team,

Bij deze laat ik jullie weten dat de bewoners weer met volle teugen hebben kunnen genieten van jullie fantastisch werk op ons projectiescherm. Deze keer dus van de editie “Turaluurtjes – Ode aan Will Tura”. Zeer professioneel gedaan, ideaal van duurtijd, leuk concept! Kortom, we kijken alweer uit naar een hopelijk volgende editie van Zin in Zang 😃. Met vriendelijke groeten,

ZinInZang – Het feest van de Vlaamse Gemeenschap
Ook onze bijzondere ZinInZang-editie van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap van juli 2020 is virtueel doorgegaan. Volgend jaar zijn we er weer, springlevend. Bekijk hem hier

ONZE VIRTUELE ZININZANG – versie juni 2020.

Hieronder vind je de 50′ durende meezingvideo ZinInZang van juni 2020.
Deze nieuwe video bevat uiteraard bekende liederen, maar ook gekende liedjes van vroeger waarbij de tekst aangepast is aan corona, en zelfs nieuwe liederen met als thema corona.
Het blijven meezingers.
Dank zij de ondertiteling kan u ze allemaal meezingen.
De video kwam tot stand met de medewerking van Jos Roofthooft, Danny Vanroy, Stijn Moekaars,Wim en Luk Voncken.
Bekijken, klik dan op onderstaande video

PS: kan je de video niet op volledig scherm bekijken, ga dan naar http://www.zininzang.wordpress.com, daar lukt het wel.
Of plak https://vimeo.com/422585827  in je browser. Delen is aanbevolen.

ONZE VIRTUELE ZININZANG VAN MEI KAN U NU NOG STEEDS BEKIJKEN.

Met de medewerking van Luk Voncken, Jos Roofthooft, Stijn Moekaars en Wim Voncken hebben wij voor u een gratis meezingvideo samengesteld.
Hier vind je nu ons 50′ durende gratis meezingevenement ZinInZang van mei 2020. – De liedteksten verschijnen mee in beeld. Meezingen is ten zeerste aangeraden. Vriendelijke reacties doen deugd.
Bekijken, klik dan op onderstaande video

PS: kan je de video niet op volledig scherm bekijken, ga dan naar http://www.zininzang.wordpress.com, daar lukt het wel.
Of plak https://vimeo.com/411779884  in je browser. Delen is aanbevolen.

ONZE VIRTUELE ZININZANG VAN APRIL  IS ENKEL NOG TE BEKIJKEN MET PASWOORD. Dit kan u opvragen via info.zininzang@gmail.com

Heb je niet zoveel tijd maar wil je toch de sfeer al proeven klik dan op het liedje “Aan de Amsterdamse grachten”.

 
PS: Kan je de video niet op volledig scherm bekijken, ga dan naar http://www.zininzang.wordpress.com. Daar lukt het wel. 

Later bekijken we wat de verdere toekomst brengt.
We houden u op de hoogte.

Veel plezier ermee en vriendelijke groeten,
Gerard Peeters,
namens alle vrijwilligers van ZinInZang Bilzen: Alda, Agnes, Germine, Jeanine, Jenny, Annie, Josiane, Michelle, Romain, Roger, Willy T., Willy H., Rudy, Tonny en Luk
en tevens 
namens de participerende artiesten: Jos Roofthooft, Danny Vanroy, Wim Voncken, Stijn Moekaars, Frans Vanhove en Luk Voncken.

Songlist ziz video juni 2020 timing
Songlist ziz video mei 2020 timing
Songlist 2020.04.02 zizcorona def website


Songlist corona zs voor website v1

Onze volgende editie van ZinInZang op de eerste donderdag van de maand, dus op donderdag 2 april 2020 is AFGELAST. De songlist van 2 april, zoals hieronder afgebeeld, zal op een later ogenblik gebruikt worden.

Songlist 2020.04.02 def zs voor website defVoor één keer zijn er liedjes bij die we pas heel onlangs gezongen hebben. Maar de TOP 25 heeft dan ook zijn rechten. We kunnen de TOP 25 toch niet wijzigen omdat liederen zo populair zijn dat we ze pas onlangs gezongen hebben.

Hieronder staat nog de songlist van afgelopen editie op 5 maart 2020. We waren die namiddag met 120 aanwezigen en zoals steeds was het erg leuk en gezellig.
Bij ZinInZang verzet je alle zinnen en ben je “2 uren van de wereld”.
Een beter middel om te ontstressen bestaat er niet. 

Songlist 2020.03.05 def zs voor website def
Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close