Reacties

Maandelijks versturen we gratis meezingvideo’s van Nederlandstalige liederen – met ondertitels – uit het collectieve geheugen. Deze meezingvideo’s worden o.a. verstuurd naar alle Vlaamse (woon-)zorgcentra, en regelmatig krijgen we leuke reacties. Een aantal van die reacties plaatsen wij hier.

Wat (woon-)zorgcentra ons schrijven!

“Juist even laten weten dat jullie video van oktober alweer een groot succes was! Bewoners genoten opnieuw met volle teugen en zongen uit volle borst mee. Heel goed gedaan alweer van het hele ZinInZang team! We kijken alvast opnieuw uit naar jullie volgende video.”

Gent
Veerle in Diepenbeek

Beste,
Hartelijk dank voor jullie blijvende inzet! Ik ben er zeker van dat onze bewoners er weer een namiddagje zullen van genieten!

Kachtem

Reactie op de kersteditie december 2020
“Zo mooi, proficiat en dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt, hartverwarmend, in deze voor velen eenzame periode! Fijne en warme Kerst gewenst.

Bilzen

““Bewoners genoten zichtbaar en zongen volop mee. Het was een gezellige namiddag vol ambiance. Volgende week staat alvast een andere voorstelling, op het grote scherm, van jullie op ons programma.”

Gentbrugge

“Dank je wel voor de link van ZinInzang. In bijlage een fotootje van Veerle. Ze geniet enorm van ZinInZang.”

Diepenbeek

Dag ZinInZang kompanen,
Ik krijg melding van oud-leerlingen, dat de ZinInZang video’s ook elders in het lang gebruikt worden om samen te zingen. De oud-leerlingen herkennen u . Dus: door doen!!!

Michel Pieters -Diepenbeek

Reactie op de kersteditie december 2020
Proficiat iedereen, ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. Bijna twee uur in de nacht, maar mijn nachtrust zal zalig worden. Proficiat ook voor het initiatief Gerard.

Jos Roofthooft -Diepenbeek

Bij deze wou ik jullie toch eens bedanken voor de leuke video’s die jullie maken. Onze bewoners genieten hier van!”

Oostakker

“Hartelijk dank dat we van jullie muziek kunnen meegenieten”

Oostnieuwkerke

“Wij stuurden onze positieve ervaring door naar de collega’s van de 2 andere Woon- en Zorgcentra van onze groep.
Nog eens heel erg bedankt voor jullie werk en enthousiasme en om onze bewoners een fijne namiddag te bezorgen. Doe zo verder! ”

Reactie op de kersteditie van december 2020.
Hele mooie sfeervolle Kerstuitgave, proficiat.
Danny

Reactie op de kersteditie van december 2020
Hallo Gerard,
Dit is idd een hele mooie editie. Fijn werk, mooi in elkaaroverlopend en met fijne achtergrondmuziek bij Luc. Ik vermoed dat de mensen die gaan kijken, zeker aangenaam verrast zullen zijn. Hartelijke groet.
Stijn Moekaars, Bilzen

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close