Hommage aan het schrijverschap bij ZinInZang!

Uitnodiging nacht van de Bib - 26 oktober voor fbZinInZang is uitgenodigd  om aanwezig te zijn tijdens de “Nacht van de Bib” in Bilzen op zaterdag 26/10/2019. Onze activiteit is die avond gepland van 19:15 tot 20:15. Voor, tijdens en na zijn er vele andere erg interessante activiteiten tijdens deze nacht van de Bib.

ZinInZang brengt er een programma van één uur samen met: Luk Voncken gitaar & zang, Tonny Appermont piano, en Liliane Wilms woord.

foto voor nacht van de BIB

Bij die gelegenheid brengen we hulde aan de schrijversgilde en stellen we een songlist samen met bekende liederen van bekende schrijvers. Denk o.a. maar aan Guido Gezelle, A.M.G. Schmidt, Miel Cools op tekst van Louis Verbeeck, …. .

Liederen worden afgewisseld met enkele unieke teksten van de hand van Liliane Wilms, die zelf ook de teksten zal brengen. Onder aan deze pagina  vind je de lijst van liedjes en teksten.

Zoals men van ZinInZang gewoon is zal het weer een meezingevenement worden, alle teksten worden geprojecteerd – goed leesbaar voor iedereen – en we worden in ons zingen begeleid door Luk en Tonny, en in voordracht door Liliane.

Meer info over de nacht van de bib op www.nachtvandebib.be

Productie: Gerard Peeters voor Concordia Producties / ZinInZangProgramma ZIZ op 2019.10.26 def met sponsors

 

Advertenties
Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close